Лечо на зиму у мультиварці: швидкий рецепт консервації без стерилізації

Сезон заготовок на зиму в самому розпалі – господині ріжуть, варять, стерилізують та закочують. Але не для всіх цей процес є насолодою. А тому пропонуємо вам спробувати приготувати ліниве лечо в мультиварці - швидко, просто і дуже смачно.

Лечо на зиму у мультиварці: швидкий рецепт консервації без стерилізації - today.ua

Лечо на зиму в мультиварці без стерилізації

Складові:

Лечо на зиму у мультиварці: швидкий рецепт консервації без стерилізації

  • Болгарський перець – 2 кг
  • Помідори – 1 кг
  • Часник – 3 великі головки
  • Рослинна олія – 100 г
  • Оцет – 50 г
  • Сіль та цукор на смак

Спосіб приготування:

Лечо на зиму у мультиварці: швидкий рецепт консервації без стерилізації

  1. Банки і кришки добре вимиваємо з водою і содою і залишаємо сушитися на сонці.
  2. Болгарський перець нарізаємо на великі смужки, а помідори – на часточки.
  3. Овочі солимо, цукримо і перемішуємо
  4. У чашу мультиварки вливаємо олію, додаємо овочі.
  5. Виставляємо на мультиварці режим "тушкування" та час 30 хвилин.
  6. За три хвилини до готовності лечо, відкрийте мультиварку та додайте у блюдо видавлений часник.
  7. Коли лечо буде готове, додайте оцет і перемішайте.
  8. Розливаємо лечо по банках і закриваємо кришками.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати консервовані помідори без солі, цукру та оцту – від свіжих не відрізнити.