Today.ua

Манікюр на короткі нігті: чотири трендові дизайни осені 2022

Більшість ефектних дизайнів призначена для довгих нігтів, де є простір для втілення фантазій майстра. Однак можна зробити оригінальними та короткі нігті. Модниці восени 2022 року використовують чотири тренди.

Японський манікюр

Нейл-стилісти звертають увагу на японський манікюр, який передбачає максимальну природність та повний нюд. Вони виходять ніжними, але без хімічного покриття. Такі нігті після чищення натираються бджолиним воском, завдяки чому набувають дивовижного блиску, виглядають щільними і красивими.

Мікроманікюр

Коротким нігтям відмінно підходять крихітні фігурки та візерунки на пастельній основі. На піку популярності дизайн із маленькими сердечками, який виглядає дуже вишукано на будь-якій довжині. Також використовується точкова техніка.

Італійський манікюр

Для дівчат, які віддають перевагу яскравості, є техніка, яка створює ефект довжини. Майстри створюють такий, фарбуючи нігті лаком посередині, не доходячи до бічних валиків. Також використовуються вертикальні дизайни, що візуально подовжують нігтьову пластину. Такий манікюр частіше роблять із однотонним покриттям та класичними відтінками.

Металік

А тим, хто хоче максимум уваги до своїх нігтів, підійде дизайн металік. Яскраві відтінки та оригінальна структура підкреслять красу пальців та шкіри рук. Такий манікюр підійде до будь-якого одягу і особливо виграшно виглядатиме на урочистостях.

Нагадаємо про трендовий манікюр осені – оксамитові нігті. Такі нещодавно на премії "Еммі" продемонструвала співачка Селена Гомес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ