Today.ua

Мариновані гриби нашвидкуруч: найшвидший та найсмачніший рецепт закуски

Мариновані гриби досить дорого коштують у магазині. Можна заощадити, якщо купити свіжі гриби та самостійно замаринувати їх. Вийде прекрасна закуска. Величезний плюс - вона готується нашвидкуруч і без шкідливих добавок.

Мариновані гриби легко зробити у домашніх умовах. Для цього рецепту відмінно підійдуть гливи та печериці, які продаються в найближчому супермаркеті. Інгредієнти для маринаду, як правило, є на кухні будь-якої господині.

Вам знадобляться:

Добре промийте гриби та відваріть їх у підсоленій воді протягом десяти хвилин. З

робіть маринад. Для цього потрібно змішати рослинну олію з соєвим соусом, оцтом, сіллю, цукром, перцем, часником, лавровим листком та зеленню. Тепер потрібно злити воду з грибів і укласти в маринад, після чого акуратно перемішати.

Накрийте гриби харчовою плівкою та відправте в холодильник. Вони будуть готові за 10-12 годин.

Такі мариновані гриби ідеально поєднуються як із смаженою картоплею, так і з пюре. Перед подачею додайте до грибів цибулю, порізану кільцями. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати мариновані кабачки на зиму – є оригінальний рецепт без стерилізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ