Today.ua

Мариновані печериці по-італійськи: простий рецепт гострої закуски

Мариновані печериці – гостра та смачна закуска, яку цілком можна зробити самому. Спробуйте приготувати гриби за італійським рецептом з гірчицею та часником.

Мариновані печериці по-італійськи виходять пряними та соковитими. Весь секрет – у спеціях, які додають під час готування. Такі грибочки ідеально поєднуються з печеною та вареною картоплею, їх можна використовувати в салатах, та й просто з'їсти зі шматочком житнього хліба.

Вам знадобляться такі інгредієнти:

Добре вимийте гриби. Великі розріжте на кілька частин, а малі можна використовувати цілком. Проваріть печериці близько 7-10 хвилин у підсоленій воді.

Наріжте цибулю півкільцями, часник - пластинками. Змішайте сіль із цукром та оцтом, після чого додайте в маринад цибулю, часник, гірчицю, лавровий лист, трави та дрібно нарізану зелень.

Влийте в маринад олію і доведіть до однорідності. Залийте їм печериці та перемішайте. Залишіть гриби до остигання на столі, після чого приберіть у холодильник на ніч.

Такі печериці можуть зберігатися у скляній банці кілька днів. Смачного!

Раніше ми розповіли, як приготувати мариновані кабачки без стерилізації за простим та смачним рецептом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ