Today.ua

Мінімум тіста, максимум начинки: нестандартний рецепт шарлотки з яблуками, горіхами та родзинками

Пропонуємо вам приготувати смачну шарлотку з яблуками, родзинками та горіхами. За цим нестандартним рецептом тіста буде менше, а начинки більше. Аромат та смак не залишить нікого байдужим.

Шарлотка з яблуками з горіхами та родзинками – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Замочити та вимити родзинки.
  2. Вимиті сухі яблука нарізаємо на кубики, засипаємо цукром, ваніліном, корицею і побризкуємо лимоном. Перемішуємо, додаємо родзинки та горіхи.
  3. Додаємо перебиті яйця, додаємо олію і перемішуємо.
  4. Просіюємо борошно і порційно додаємо до яєць, замісивши густе тісто.
  5. Форму для запікання вистилаємо пергаментним папером або змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто і розрівнюємо лопаткою.
  6. Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин. Час регулюйте в залежності від духовки, може знадобитися як менше, так і більше часу. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою – вона має залишитися сухою.
  7. Готовому пирогу даємо трохи охолонути і присипаємо цукровою пудрою.

Готово! Смачного!

Пропонуємо також спробувати приготувати бельгійські вафлі без вафельниці. Рецепт смачного десерту до кави та чаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ