Молода картопля зі скоринкою: найшвидший рецепт запашної страви на обід

Автор: Леся Ловіцька

Молода картопля на обід – улюблена багатьма страва. Її зазвичай чистять, а потім відварюють. Можна спростити собі завдання та приготувати ароматну картоплю набагато швидше. Для цього спробуйте використати максимально простий та швидкий рецепт.

Молода картопля зі скоринкою: найшвидший рецепт запашної страви на обід  - today.ua

Молода картопля має тонку шкірку, яку можна не видаляти. Особливо смачна дрібна – кожну дуже зручно наколювати на вилку та насолоджуватися.

Щоб приготувати смачну картоплю з скоринкою, добре її промийте за допомогою чистої кухонної губки під проточною водою. Обсушіть на паперовому рушнику.

Перекладіть овочі в глибоку ємність, посоліть, поперчіть, полийте олією і додайте шматочок вершкового масла. Оптимально використовувати спеціальну приправу для картоплі – з куркумою, сушеною зеленню, паприкою та чорним перцем.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

Перемішайте картоплю, щоб кожна була повністю покрита спеціями. Візьміть форму та застеліть пергаментом. Викладайте картоплю, після чого накрийте її зверху ще одним шаром пекарського паперу.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Молода картопля зі скоринкою: найшвидший рецепт запашної страви на обід Запікайте страву 45-60 хвилин за температури 180 градусів. За 15 хвилин до готовності зніміть "кришку" і залиште картоплю підрум'янитися. При подачі посипте рубаним часником та зеленню. Смачного!

Якщо ви не любите неочищену молоду картоплю, є чотири прості способи видалити з неї шкірку.