Морквяне печиво нашвидкуруч: як приготувати смачний сніданок за 20 хвилин

Автор: Леся Ловіцька

Морквяне печиво стане чудовим доповненням до чаю або кави, а також підійде в якості перекусу. Воно готується нашвидкуруч – буквально за 20 хвилин. Тішить і те, що інгредієнти для рецепту – найдоступніші.

Морквяне печиво нашвидкуруч: як приготувати смачний сніданок за 20 хвилин  - today.ua

Морквяне печиво - солодка домашня випічка, яка обов'язково сподобається вашим домочадцям. Її люблять навіть діти, які часто терпіти не можуть моркву. Вам знадобляться:

  • склянка борошна (250 г);
  • 150 г тертої моркви;
  • 100 г цукру;
  • 100 г вершкового масла;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • дрібка солі;
  • 0,5 ч. л. кориці.

Масло має бути кімнатної температури, тому його потрібно заздалегідь вийняти з холодильника. Змішайте його з цукром та сіллю, після чого додайте терту моркву.

Просійте борошно через сито - воно насититься повітрям, плюс не буде грудочок. Введіть його невеликими порціями в масляну суміш. Тепер потрібно присипати масу корицею чи ваніллю – за бажанням.

Популярні зараз

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

Замісіть однорідне та еластичне тісто. Деко слід застелити пекарським папером. Пергамент не потрібно змащувати олією.

Розкачайте тісто в пласт і сформуйте печиво. Можна використовувати склянку чи спеціальні форми різного розміру.

Морквяне печиво нашвидкуруч: як приготувати смачний сніданок за 20 хвилин Морквяне печиво повинне випікатися протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів. Оптимально використовувати режим духовки "конвекція".

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готову випічку можна доповнити на свій розсуд. При бажанні запашний десерт можна прикрасити горіхами, шоколадом, цукровою пудрою або глазур'ю. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати сирне печиво.