Today.ua

На зміну джинсам: чотири найстильніші моделі брюк осені 2022

Якщо влітку в нашому гардеробі велика різноманітність одягу - шорти, легінси, штани з віскози, льону та шовку, то взимку ми часто переодягаємося в джинси. Образи з часом здаються нудними, і хочеться урізноманітнити свій гардероб.

Стилісти розповіли про наймодніші моделі штанів на осінь, які можна одягати не тільки в офіс та на різні заходи, а й стилізувати їх для прогулянок чи зустрічей із друзями.

Найстильніші моделі штанів на зміну джинсам

Штани з розрізами створені не лише для того, щоб візуально подовжити ноги, а й показати взуття. Так сумно, коли під широкими штанинами ховаються наші стильні черевички.

Шкіряні штани ніколи не вийдуть із моди, тому це гарне вкладення у довговічний гардероб. Вони можуть бути як широкими, так і звуженими як на високій, так і на середній посаді. Шкіра – чудовий вибір на дощову погоду, адже вони легко очищаються від бруду – достатньо пройтися вологою ганчірочкою, а потім протерти сухою.

Штани-палаццо ідеальне рішення для дівчат, які бажають скоригувати фігуру. Завдяки високій посадці та защипам створюється вертикаль, і ноги здаються довшими. Підсилить ефект взуття на підборах, а на кожен день їх можна носити із взуттям на високій платформі або тракторній підошві.

Не всі дівчата приймають та розуміють широкі штани. Тоді ми їм можемо запропонувати звужені штани на високій посадці. Вони можуть бути як із защипами, так і зі стрілками, що теж подовжить силует. Важливо, щоб штани не облягали ноги, а між тілом та тканиною було кілька сантиметрів повітря.

Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, як правильно прати джинси в пральній машинці, щоб вони не втратили свій колір - три корисні поради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ