Today.ua

Названо п'ять найстильніших і наймодніших моделей взуття цієї осені

За результатами модних показів fashion-експерти змогли зробити висновки та назвати трендові моделі осіннього взуття на 2022 рік. Не втрачають актуальності наші улюблені козаки, армійські черевики і в моду повертаються ботфорти.

П'ять найстильніших і наймодніших моделей взуття цієї осені

Взуття 00-х

Відкриті та закриті туфлі на платформі з високим підбором повернулися в моду з уже таких далеких 2000-х. Ця модель витіснила шпильки, які були в ходу дуже багато років. Тепер з туфлями в стилі Versace і Valentino можна проходити цілий день без болю в спині і ногах.

Ботфорти

Деякий час ботфорти поступилися черевикам у стилі берців, а зараз повертаються з новою силою. У тренді високі чоботи з широкою халявою та складками – але таке взуття не підходить усім. Зокрема, вони можуть прикрасити тільки високу дівчину з довгими ногами.

Гумові чоботи

У 2022 році ця модель не просто потреба у дощових регіонах, а тренд. Стрибати по калюжах потрібно зі стилем. Дизайнери пропонують надавати перевагу яскравим відтінкам або підбирати в тон верхнього одягу. Оптимальною висотою вважаються чоботи до коліна або вище.

Козаки

Шкіряні чобітки у стилі Дикого Заходу вже кілька років у тренді. Мова про класичну модель - з гострим носком та скошеним каблуком. Найкраще якщо чобітки будуть до коліна, інакше вони сильно різатимуть зріст, що протипоказано невисоким дівчатам.

Берці

Масивні армійські чоботи все ще не втрачають своєї актуальності. Вони зручні, зухвалі, а завдяки платформі ще й витягують зріст. У тренді зараз високі чоботи на шнурівці. Нагадаємо, названо найідеальніші штани 2022 року, які подовжують ноги і ховають зайві кіло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ