Today.ua

Названі найстильніші літні сандалії, які ніколи не вийдуть із моди

Мода циклічна. І це важливо пам'ятати, збираючись викинути ту чи іншу річ, яка стала менш актуальною. Адже є ймовірність, що за кілька років саме вона стане трендом сезону. Стилісти назвали одну стильну модель сандалів, яка ніколи не вийде з моди, і стане справжньою родзинкою будь-якого гардеробу.

Рибальські сандалії, варто зізнатися, підходять не всім. Комусь вони нагадують літні туфлі діда, а комусь не подобається закритий носок. Але, як не крути, стилісти називають цю пару найуніверсальнішою і тією, яка прослужить не один рік.

Дана модель буває як на плоскій підошві, так і на тракторній, вибираючи модель на роки, краще віддати перевагу класичній тонкій підошві. Найкраще брати сандалі з м'якої шкіри, оскільки це захистить ноги від натирання та подарує комфорт на весь день.

Найголовніше, що рибальські сандалії з літнього гардеробу цілком можуть перекочувати у весняний та осінній, адже їх можна красиво поєднувати зі шкарпетками. Модниці надягають чорні та коричневі сандалії з білими шкарпетками під джинси, спідниці міді та міні та сукні.

Влітку їх круто поєднувати з широкими джинсовими або бавовняними шортами, льняними спідницями і брюками, білизняними спідницями, романтичними сукнями або сукнями в стилі сафарі. Загалом рибальські сандалії справді підійдуть під будь-який образ. А найголовніше, завдяки закритому носку, цю модель можна одягати на роботу, не порушуючи дрес-код.

Нагадаємо, трендове взуття 2000-х витіснило шпильки. Названо наймодніші босоніжки цього літа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ