Любителі пасти можуть приготувати її вдома. Це простий рецепт із мінімум інгредієнтів – пальчики оближеш. Страва виходить не гіршою, ніж у ресторані.
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Фетучині з креветками у вершковому соусі
Складові:
- 450 г очищених креветок
- 300 г фетучині чи іншої пасти
- 1 чашка вершкового масла
- 1/2 чашки густих вершків
- 3 зубчики часнику
- 1 лимон
- 2/3 чашки свіжої зелені до смаку
- 1 ч. л. меленого перцю чилі
- 1/4 ч. л. меленого каєнського перцю
- 1 ч. л. солі
Спосіб приготування:
- У блендері перебиваємо розм'якшене вершкове масло з вершками, чилі та каєнським перцем, сіллю, часником, цедрою та соком одного лимона та зеленню.
- Відварюємо пасту, як зазначено на упаковці. Зливаємо воду і додаємо 2-3 столові ложки пряної масляної суміші і добре перемішуємо.
- На добре розігріту сковороду додаємо 2 столові ложки масляної суміші та обсмажуємо на ній креветки з двох боків до золотистого кольору. Додаємо ще пару ложок суміші та перемішуємо.
- Розкладаємо фетучині або іншу пасту по тарілках, зверху викладаємо креветки та поливаємо вершково-креветковим соком. Прикрашаємо зеленню.
Готово! Смачного!
Нагадаємо, зірковий дієтолог розкрила рецепт простого та смачного салату, який їла схудла на 45 кілограмів британська співачка Адель.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal