Не гірше, ніж у ресторані: рецепт фетучині з креветками у вершковому соусі

Любителі пасти можуть приготувати її вдома. Це простий рецепт із мінімум інгредієнтів – пальчики оближеш. Страва виходить не гіршою, ніж у ресторані.

Не гірше, ніж у ресторані: рецепт фетучині з креветками у вершковому соусі - today.ua

Фетучині з креветками у вершковому соусі

Складові:

  • 450 г очищених креветок
  • 300 г фетучині чи іншої пасти
  • 1 чашка вершкового масла
  • 1/2 чашки густих вершків
  • 3 зубчики часнику
  • 1 лимон
  • 2/3 чашки свіжої зелені до смаку
  • 1 ч. л. меленого перцю чилі
  • 1/4 ч. л. меленого каєнського перцю
  • 1 ч. л. солі

Спосіб приготування:Не гірше, ніж у ресторані: рецепт фетучині з креветками у вершковому соусі

  1. У блендері перебиваємо розм'якшене вершкове масло з вершками, чилі та каєнським перцем, сіллю, часником, цедрою та соком одного лимона та зеленню.
  2. Відварюємо пасту, як зазначено на упаковці. Зливаємо воду і додаємо 2-3 столові ложки пряної масляної суміші і добре перемішуємо.
  3. На добре розігріту сковороду додаємо 2 столові ложки масляної суміші та обсмажуємо на ній креветки з двох боків до золотистого кольору. Додаємо ще пару ложок суміші та перемішуємо.
  4. Розкладаємо фетучині або іншу пасту по тарілках, зверху викладаємо креветки та поливаємо вершково-креветковим соком. Прикрашаємо зеленню.

Готово! Смачного!

Нагадаємо, зірковий дієтолог розкрила рецепт простого та смачного салату, який їла схудла на 45 кілограмів британська співачка Адель.