Любителі пасти можуть приготувати її вдома. Це простий рецепт із мінімум інгредієнтів – пальчики оближеш. Страва виходить не гіршою, ніж у ресторані.
Фетучині з креветками у вершковому соусі
Складові:
- 450 г очищених креветок
- 300 г фетучині чи іншої пасти
- 1 чашка вершкового масла
- 1/2 чашки густих вершків
- 3 зубчики часнику
- 1 лимон
- 2/3 чашки свіжої зелені до смаку
- 1 ч. л. меленого перцю чилі
- 1/4 ч. л. меленого каєнського перцю
- 1 ч. л. солі
Спосіб приготування:
- У блендері перебиваємо розм'якшене вершкове масло з вершками, чилі та каєнським перцем, сіллю, часником, цедрою та соком одного лимона та зеленню.
- Відварюємо пасту, як зазначено на упаковці. Зливаємо воду і додаємо 2-3 столові ложки пряної масляної суміші і добре перемішуємо.
- На добре розігріту сковороду додаємо 2 столові ложки масляної суміші та обсмажуємо на ній креветки з двох боків до золотистого кольору. Додаємо ще пару ложок суміші та перемішуємо.
- Розкладаємо фетучині або іншу пасту по тарілках, зверху викладаємо креветки та поливаємо вершково-креветковим соком. Прикрашаємо зеленню.
Готово! Смачного!
Нагадаємо, зірковий дієтолог розкрила рецепт простого та смачного салату, який їла схудла на 45 кілограмів британська співачка Адель.