Today.ua

Неймовірно смачний сніданок з яєць та хліба під голландським соусом – титулований рецепт

Яйця Бенедикт із голландським соусом або просто яйця на хлібі визнаний у світі найкращою стравою для бранчу. Пропонуємо вам скуштувати цей титулований рецепт, тому що результат точно здивує. І знадобляться для цього звичайнісінькі продукти.

Яйця Бенедикт із голландським соусом – рецепт

Складові:

Соус:

Спосіб приготування:

Соус:

  1. У широку каструлю наливаємо води та доводимо до кипіння. На водяній бані розтоплюємо масло та прибираємо миску.
  2. Зверху каструлі ставимо іншу ємність та зменшуємо вогонь до мінімуму. Викладаємо три жовтки, додаємо оцет і збиваємо віночком - 1-2 хвилини до легкої піни. Додаємо розтоплене масло, постійно помішуючи віночком. Додаємо сік лимона, сіль та перець на смак. Готово! Переливаємо в ємність для соусу.

Яйця Бенедикт:

  1. На сковороді розтоплюємо вершкове масло. Обсмажуємо хліб до золотистої скоринки – приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку на середньому вогні. Готові грінки викладаємо на паперові рушники.
  2. Чотири яйця розбити через дрібне ситечко, щоб стік найрідкіший білок.
  3. Ставимо каструлю з водою на вогонь і доводимо до кипіння, солимо і перемикаємо на найменший вогонь. У каструлю опускаємо яйця та готуємо приблизно три хвилини. Дістаємо яйця і даємо їм стекти та підсохнути.

Збираємо яйця Бенедикт:

  1. Грінки змащуємо голландським соусом, викладаємо нарізане за бажанням авокадо, скибочки лосося та яйця, поливаємо зверху ще соусом і присипаємо улюбленою зеленню.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати яєчню по-арабськи - ідеальний сніданок за 10 хвилин у соусі з помідорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ