Ніжні котлети з літнім інгредієнтом: простий рецепт вечері нашвидкуруч

Котлети, які готуються за традиційним рецептом, часто виходять сухими та жорсткими. Так буває, якщо господиня, готуючи вечерю, обрала тверде м'ясо. Спробуйте ввести у фарш літній інгредієнт, який зробить смак ніжнішим.

Ніжні котлети з літнім інгредієнтом: простий рецепт вечері нашвидкуруч - today.ua

Котлети виходять соковитими, якщо додати до фаршу кабачок. Цей овоч відмінно поєднується з індичкою, курячим м'ясом або свининою чи яловичиною. Якщо використовувати птицю, то такі котлети можна назвати дієтичними.

Ще один плюс - вони готуються нашвидкуруч. Із зазначеної кількості інгредієнтів вийде близько 20 котлет.

Вам знадобляться:

  • 0,5 кг свинини;
  • 1 кабачок;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. манки;
  • сіль та спеції за смаком;
  • олія;
  • панірувальні сухарі.

Насамперед натріть кабачок на тертці. Якщо він молодий, можна не видаляти шкірку. Відіжміть зайвий сік - він не знадобиться.

Ніжні котлети з літнім інгредієнтом: простий рецепт вечері нашвидкуруч Додайте до фаршу яйця та перемішайте. Тепер потрібно засипати манку, вимішайте і залишити хвилин на 10, щоб вона ввібрала рідину. Посоліть і поперчіть фарш до смаку.

З'єднайте кабачок із м'ясом, суміш повинна бути однорідна. Мокрими руками сформуйте котлети та обваляйте їх у сухарях.

Обсмажте котлети на олії до рум'яної скоринки. Вечеря готова, смачного!

Нагадаємо, як приготувати котлети по-французьки.