Курячі нагетси люблять як діти, а й дорослі. Хрумке та соковите м'ясо буде готове всього за 15 хвилин. Його буде зручно подати на вечерю, а також захопити із собою на роботу – для швидкого перекусу.
Курячі нагетси - страва американської кухні, яка з'явилася в США в 50-х роках. Їх готують із грудки, яку попередньо запанірували, а потім обсмажили в олії. Таке м'ясо вважається одним із найпопулярніших у ресторанах швидкого харчування. Його можна приготувати і в домашніх умовах.
На п'ять порцій знадобляться:
- два курячі філе;
- зубчик часнику (або сухий);
- пшеничне борошно;
- сіль;
- мелений перець;
- паприка;
- каррі;
- 4 яйця;
- 2 ст. л. молока;
- 2 ст. л. сметани;
- рослинне мало (краще оливкове).
Промийте куряче філе і наріжте на невеликі шматочки. Вони не повинні бути надто великими, щоб могли швидко просмажитися. Змішайте сіль з перцем, каррі, паприкою, сухим або тертим часником. Додайте суміш до м'яса і натріть його, щоб воно добре просочилося спецыями.
Ідеально до курячих нагетсів підійдуть ніжні соуси – із грецького йогурту, сметани із зеленню чи чилі.
Нагадаємо, як приготувати куряче рагу в мультиварці за півгодини - ідеальна вечеря для холостяка.