Today.ua

Курячі нагетси за 15 хвилин: рецепт хрумкого та соковитого м'яса на вечерю

Курячі нагетси люблять як діти, а й дорослі. Хрумке та соковите м'ясо буде готове всього за 15 хвилин. Його буде зручно подати на вечерю, а також захопити із собою на роботу – для швидкого перекусу.

Курячі нагетси - страва американської кухні, яка з'явилася в США в 50-х роках. Їх готують із грудки, яку попередньо запанірували, а потім обсмажили в олії. Таке м'ясо вважається одним із найпопулярніших у ресторанах швидкого харчування. Його можна приготувати і в домашніх умовах.

На п'ять порцій знадобляться:

Промийте куряче філе і наріжте на невеликі шматочки. Вони не повинні бути надто великими, щоб могли швидко просмажитися. Змішайте сіль з перцем, каррі, паприкою, сухим або тертим часником. Додайте суміш до м'яса і натріть його, щоб воно добре просочилося спецыями.

Тепер потрібно зробити кляр. Збийте яйця з молоком та сметаною до однорідного стану. Обсмажте курячі нагетси на олії в глибокій сковороді. М'ясо не повинно пригоріти, а буквально "варитися" в олії, як картопля фрі.

Ідеально до курячих нагетсів підійдуть ніжні соуси – із грецького йогурту, сметани із зеленню чи чилі.

Нагадаємо, як приготувати куряче рагу в мультиварці за півгодини - ідеальна вечеря для холостяка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ