Today.ua

Новорічний манікюр: нові ідеї святкового дизайну

Манікюр в новорічну ніч повинен бути привабливим, акуратним і сучасним. Нігтики можна сміливо прикрашати блискітками, стразами, паєтками, малюнками і блискучими візерунками.

Не забувайте і про головні символи новорічних святах і про те, що настає рік Бика! Дід Мороз і Снігуронька, олені, Санта Клаус і його милі помічники, різдвяні зірочки, сніжинки, морозні візерунки, красиві пейзажі, ялинкові прикраси і багато-багато іншого можна відобразити на своїх нігтиках. Перш за все, варто вирішити, в яких тонах ви хочете зробити новорічний манікюр 2021. Це залежить від вибору вбрання. Якщо плаття або костюм будуть рясно прикрашені яскравими і сяючими елементами, то нігтики краще покрити матовим лаком, обмежившись не надто помітними акцентами. Якщо ж наряд буде досить стриманим, то дизайн святкового манікюру можна зробити максимально яскравим і блискучим.

Експерти Фен-шуй стверджують, що символ наступаючого року не прихильним до тих, хто зустрічає його в яскраво-червоному вбранні. Але це не поширюється на нейл-арт, нігті можна сміливо покривати червоним, синім, зеленим, золотавим, сріблястим лаками, або вибрати свій улюблений колір, як основний, доповнити різними строкатими елементами. Найголовніше, щоб дизайн манікюру на Новий рік 2021 вам подобався, при кожному погляді на нього радував і піднімав настрій. Щоб Бик був прихильний до вас і вашої сім'ї, прикрасьте новорічну ялинку, щоб символ Нового року залишився задоволений. Як це зробити?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ