Огірковий суп по-польськи: простий рецепт запашної страви на обід

Автор: Леся Ловіцька

Розсольник – звична страва, яку українські господарки часто готують на обід. Альтернативою йому стане огірковий суп по-польськи, якому віддають перевагу у сусідній країні. Вам знадобляться прості продукти і зовсім небагато часу.

Огірковий суп по-польськи: простий рецепт запашної страви на обід  - today.ua

Огірковий суп по-польськи запропонувала приготувати відомий фуд-блогер Наталія Калніна. Вона закликала освоювати кухню сусідніх країн та не боятися експериментів на кухні.

Інгредієнти:

  • 0,5 кг м'яса на кістки;
  • 2,5 л води;
  • 3 картоплини;
  • цибулина;
  • морквина;
  • 5 маринованих чи солоних огірків;
  • 150 мл огіркового розсолу;
  • лавровий лист;
  • сіль та спеції за смаком;
  • олія для смаження.

Відваріть бульйон на м'ясі і додайте нарізану невеликими кубиками картоплю. Тепер потрібно зробити засмажку. Для цього обсмажте цибулю та моркву на олії. Засипте в бульйон разом із тертими або нарізаними огірками та огірковим розсолом.

Популярні зараз

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

Укренерго запровадило графіки відключення електроенергії у всіх регіонах

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

М'ясо потрібно вийняти з води і нарізати невеликими шматочками. Потім поверніть його у суп.

Огірковий суп по-польськи потрібно заправити. Заправка готується із 4 ст. л. сметани, 100 мл води, 1 ч. л. борошна та пучка зелені. Компоненти потрібно змішати з гарячою водою, добитися однорідності та влити в суп.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Огірковий суп по-польськи: простий рецепт запашної страви на обід Така страва ідеально поєднується зі сметаною. Смачного!

У літню спеку не завжди хочеться гарячого. Спробуйте приготувати холодний суп – окрошку. Головний секрет такої страви – у заправці. Кулінар та блогер Alina FooDee запропонувала відмовитися від квасу та кефіру на користь смачнішого інгредієнта.