Today.ua

Панкейки на молоці: як приготувати смачний десерт на сніданок із простих інгредієнтів

Панкейки на молоці виходять ніжними, в міру солодкими та дуже смачними. Такий перший прийом їжі подарує чудовий настрій. Тішить і те, що вони готуються максимально просто та із доступних інгредієнтів.

Щоб приготувати панкейки на молоці, вам знадобляться:

Змішайте яйце з цукром і добре збийте. Підійде як віночок, і міксер, але другий спосіб легший. Потім потрібно додати рослинну олію та молоко.

Змішайте борошно з розпушувачем чи содою, додайте сіль. Всипте в молочну суміш і перемішайте. Збивати не потрібно - головне домогтися однорідності, щоб у тісті не було грудочок. Вимішуючи тісто занадто довго, можна добитися того, що готові панкейки стануть гумовими, а не пухкими.

Добре і те, що вироби смажаться на сухій сковороді – без зайвого жиру. Виливайте на розпечену сковороду по дві столові ложки тіста і чекайте, поки на панкейках не утворюються бульбашки.

Переверніть їх на інший бік і залиште на 1-2 хвилини. Слідкуйте за тим, щоб панкейки не підгоріли – потрібна ніжна золота скоринка.

Готові панкейки на молоці подають з ягідними та фруктовими топінгами, кленовим сиропом чи медом. Вони будуть дуже смачними разом із гарячим какао, кавою чи чаєм. Смачного!

Раніше ми розповіли, як приготувати панкейки на кефірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ