Пельмені дуже люблять у нашій країні. Хтось готує їх самостійно, хтось купує, проте при варінні вироби можуть розвалитися. Щоб цього не сталося, потрібно вдатися до "секретного трюку".
Пельмені будуть сирими, якщо витягнути їх з окропу завчасно. А якщо переварити – отримайте кисіль із води, тіста та плаваючих фрикадельок. Кулінарні експерти розповіли, як "застрахувати" пельмені від "поломки". Виявляється, ми даремно намагаємося відправляти вироби в киплячу воду.
Структура і смак пельменів стануть кращими завдяки простому "трюку". Потрібно замочити їх у теплій воді перед варінням. Достатньо трьох хвилин. Після цього вогонь потрібно збільшити та відварити напівфабрикати, як завжди. Тепер вони точно збережуть форму та не розваляться.
Є ще кілька секретів приготування ідеальних пельменів. Під час закипання води з виробами до каструлі слід додавати склянку холодної води. Тоді тісто не готуватиметься швидше, ніж начинка. В результаті ви отримаєте пельмені зі смачним тістом та рівномірно приготовленим фаршем.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Перед подачею пельмені потрібно відправити на друшляк і залишити на п'ять хвилин, щоб вони просушилися. Коли вода повністю стіче, пельмені краще вберуть соус.
Нагадаємо, що до пельмового фаршу треба додати один інгредієнт, який є на кухні будь-якої господині. Тоді він вийде соковитішим і смачнішим.