Пельмені дуже люблять у нашій країні. Хтось готує їх самостійно, хтось купує, проте при варінні вироби можуть розвалитися. Щоб цього не сталося, потрібно вдатися до "секретного трюку".
Пельмені будуть сирими, якщо витягнути їх з окропу завчасно. А якщо переварити – отримайте кисіль із води, тіста та плаваючих фрикадельок. Кулінарні експерти розповіли, як "застрахувати" пельмені від "поломки". Виявляється, ми даремно намагаємося відправляти вироби в киплячу воду.
Структура і смак пельменів стануть кращими завдяки простому "трюку". Потрібно замочити їх у теплій воді перед варінням. Достатньо трьох хвилин. Після цього вогонь потрібно збільшити та відварити напівфабрикати, як завжди. Тепер вони точно збережуть форму та не розваляться.
Перед подачею пельмені потрібно відправити на друшляк і залишити на п'ять хвилин, щоб вони просушилися. Коли вода повністю стіче, пельмені краще вберуть соус.
Нагадаємо, що до пельмового фаршу треба додати один інгредієнт, який є на кухні будь-якої господині. Тоді він вийде соковитішим і смачнішим.