Today.ua

Піца від Кейт Міддлтон: принцеса поділилася рецептом улюбленої випічки її дітей

Кейт Міддлтон поділилася рецептом піци, яку готує трьом своїм дітям. Королівська родина обожнює випічку із шести інгредієнтів.

У принцеси Уельської у розпорядженні шеф-кухар, який створює кулінарні шедеври для неї з чоловіком та трьох спадкоємців. Однак Її Високість із задоволенням проводить час на кухні разом із дітьми Джорджем, Шарлоттою та Луї.

Кейт Міддлтон разом із дітьми робить тісто для піци із шести інгредієнтів:

Приготування

З'єднайте у глибокій ємності борошно, оливкову олію та дріжджі, перемішайте. Посоліть і додайте пропущений через прес часник. Потім поступово вливайте воду, помішуючи компоненти дерев'яною ложкою.

Замісіть м'яке тісто. При необхідності додайте ще трохи борошна чи води.

Змастіть миску оливковою олією, покладіть тісто і накрийте харчовою плівкою. Залиште заготовку в теплому місці, доки вона не збільшиться вдвічі.

Робочу область присипте борошном, перекладіть тісто на неї і руками сформуйте коло діаметром близько 30 см. Краї повинні бути товстішими, щоб утворилася рум'яна скоринка.

Деко потрібно застелити пергаментом, змастити олією і додати будь-яку начинку за смаком. Кейт Міддлтон зазначила, що її сини та дочка полюбляють овочі та сир. Випікайте піцу близько 15-20 хвилин при температурі 180 градусів (час залежить від духовки). Смачного!

Нагадаємо про конфуз Кейт Міддлтон, яку нещодавно помітили з облізлим манікюром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ