Today.ua

Постійно зраджують: астрологи топ-4 невірних людей за знаком Зодіаку

Деякі просто не можуть довго перебувати в одних стосунках. Їх постійно тягне на подвиги у любовній сфері. Вони постійно змінюють та обманюють своїх партнерів. Астрологи вважають, що невірні люди чаще народжуються під чотирма знаками Зодіаку.

Езотерики закликали не особливо довіряти Водоліям, Овнам, Тельцям та Рибам.

Водолії

Представники цього знаку розділяють фізичну та психологічну зраду. Вони можуть освідчуватися в коханні постійному партнеру, але при цьому не втрачати нагоди "сходити наліво". Случайная зустріч, іскра – і почуття вітряних Водоліїв не зупинити. При цьому вони ніколи не зазнають докорів совісті за випадкові контакти з симпатичними партнерами.

Овни

Люди, народжені під знаком Овнів, люблять фліртувати. Вони схильні обманювати обранців та крутити інтриги за їхньою спиною. Представники вогняного знаку Зодіаку легко одружуються і виходять заміж, і так само просто розлучаються. Сімейний затишок та виховання дітей їх мало цікавлять – вони цілком сконцентровані на собі.

Тельці

Тельці максимально легковажні і часто переключають свою увагу з однієї людини на іншу. Такі чоловіки та жінки не дбають про те, щоб приховати свої амурні пригоди від другої половини.

Риби

Представники цього знаку Зодіаку також схильні крутити романи за спиною своїх офіційних "обранців". Рибам майстерно вдається залишатися непоміченими - вони здатні роками вести подвійне життя.

Раніше астрологи назвали два небезпечні знаки Зодіаку, під якими народжуються найзліші люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ