Today.ua

Втратять кохання у серпні: астрологи застерегли три знаки Зодіаку про крах особистого життя

Астрологи пророкують крах особистого життя трьом знакам Зодіаку. Вони посваряться з партнерами в останній місяць літа, причому за своєю ж ініціативою.

Езотерики попередили представників трьох знаків Зодіаку про неприємності в особистому житті. На думку астрологів, не пощастить у серпні Скорпіонам, Близнюкам і Водоліям.

Скорпіони

Люди, народжені під знаком Скорпіона, можуть роздратуватися через будь-яку дрібницю. Їхній агресивний настрій загостриться у серпні. Проблем із коханими не уникнути.

Зірки обіцяють представникам цього знаку Зодіаку проблеми. Вони намагатимуться принизити другу половину. Якщо не хочете розлучитися найлютішими ворогами – зберігайте спокій.

Близнюки

Близнюки у серпні відчуватимуть розчарування у своїх стосунках. Вони намагатимуться знайти точки дотику обранцем і прояснити ситуацію.

Виникне скандал, під час якого не слід тиснути на чоловіка чи дружину. Краще акуратно розповісти про свої почуття і розкажіть, чому хочете поставити крапку в союзі, що виснажує.

Водолії

Люди, які народилися під сузір'ям Водолія, також зазнають невдач у любовній сфері. Вони весь місяць думатимуть про недоліки свого супутника. Багато хто прийде до висновку, що не хоче більше продовжувати стосунки, в яких немає майбутнього.

Астрологи припустили, що другі половини Водоліїв відчувають те саме. Не виключено, що ваше рішення розлучитися буде якраз взаємним.

Нагадаємо, що раніше астрологи назвали трьох найнеприємніших чоловіків за знаком Зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ