Оладки на кефірі - що зробити з тістом перед смаженням, щоб вони вийшли пишними

Автор: Анастасия Березовская

Мінімум продуктів, максимум користі та смаку. Саме так можна описати цей рецепт. Пропонуємо вам подати на стіл оладки, які готуються дуже просто, а виходять дуже смачними. Досвідчені кулінари розповіли, що зробити з тістом, щоб оладки вийшли дуже пишними.

Оладки на кефірі - що зробити з тістом перед смаженням, щоб вони вийшли пишними - today.ua

Пишні оладки на кефірі – рецепт

Складові:

Оладки на кефірі - що зробити з тістом перед смаженням, щоб вони вийшли пишними

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  • 250 мл кефіру
  • 1 яйце
  • 205 г борошна
  • 3 ст. л. цукру
  • 0, 5 ч. л. соди
  • Дрібка солі
  • Рослинна олія

Спосіб приготування:

  1. У кефір додаємо яйце, цукор та сіль і перемішуємо віночком.
  2. Додаємо просіяне борошно і добре перемішуємо, щоб не було грудок.
  3. Додаємо соду і ретельно перемішуємо тісто.
  4. Дати настоятись 20 хвилин.
  5. Перед смаженням тісто не можна перемішувати, щоб оладки вийшли пишними.
  6. На сковороді розігріваємо рослинну олію, можна кокосове масло для смаку, і обсмажуємо оладки з двох боків до золотистої скоринки. Оладки на кефірі - що зробити з тістом перед смаженням, щоб вони вийшли пишними
  7. Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.
  8. Подаємо зі сметаною та медом, сиропом, варенням або згущеним молоком.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати ніжний яєчний рулет з кабачками без борошна - смачний сніданок за 5 хвилин.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Головне