Today.ua

Оладки на кефірі - що зробити з тістом перед смаженням, щоб вони вийшли пишними

Мінімум продуктів, максимум користі та смаку. Саме так можна описати цей рецепт. Пропонуємо вам подати на стіл оладки, які готуються дуже просто, а виходять дуже смачними. Досвідчені кулінари розповіли, що зробити з тістом, щоб оладки вийшли дуже пишними.

Пишні оладки на кефірі – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. У кефір додаємо яйце, цукор та сіль і перемішуємо віночком.
  2. Додаємо просіяне борошно і добре перемішуємо, щоб не було грудок.
  3. Додаємо соду і ретельно перемішуємо тісто.
  4. Дати настоятись 20 хвилин.
  5. Перед смаженням тісто не можна перемішувати, щоб оладки вийшли пишними.
  6. На сковороді розігріваємо рослинну олію, можна кокосове масло для смаку, і обсмажуємо оладки з двох боків до золотистої скоринки.
  7. Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.
  8. Подаємо зі сметаною та медом, сиропом, варенням або згущеним молоком.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати ніжний яєчний рулет з кабачками без борошна - смачний сніданок за 5 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ