Без борошна омлет не завжди виходить пишним, як того хотілося б. Але досвідчені господині розкрили секрет приготування ідеального та корисного сніданку лише з трьох інгредієнтів. Готувати страву вони пропонують у духовці, щоб сніданок був подвійно пишним та ніжним.
Яйця на сніданок обирає величезна кількість людей не лише в Україні, а й у всьому світі. У США, наприклад, їх подають зі смаженими смужками бекону, а в нашій країні люблять готувати омлет. За традицією, в нього кладуть борошно, але не всі воліють використовувати цей продукт, з різних причин - відмова від глютена або піклування про фігуру. У будь-якому випадку пишний і смачний омлет можна приготувати без борошна.
Омлет без борошна в духовці – рецепт
Складові:
- 3 яйця
- 150 мл молока
- Дрібка солі
Спосіб приготування:
- Яйця розбиваємо в мисці, додаємо щіпку солі та молоко, перемішуємо віночком, але не збиваємо.
- Форму для випікання змащуємо вершковим маслом. Але враховуйте, що в процесі запікання омлет підніметься, тому заповнювати форму не слід. Якщо бажаєте, щоб страва вийшла вищою, можна взяти форму меншого об'єму, але з високими бортиками.
- Відправляємо форму з омлетом у розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
- Готовий омлет, що підрум'янився, зверху можна змастити шматочком вершкового масла для смаку.
Готово! Смачного!
Популярні зараз
Hyundai представив новий електричний кросовер IONIQ 9
Пропонуємо вам також спробувати приготувати млинці на сніданок. Досвідчені кулінари розкрили секретний інгредієнт, який зробить їх ніжними та смачними.