Today.ua

Найсмачніше і ніжне сало: рецепт приготування закуски для сімейного застілля

Засолене з прянощами сало із задоволенням їдять у багатьох країнах світу. Продукт цей смачний, корисний, забезпечує почуття ситості надовго. Його можна подавати як окрему закуску, а можна зробити з ним бутерброди. Головне, правильно замаринувати.

Мариноване сало: рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування: Закип'ятіть в каструлі воду з перцем горошком і лавровим листом, додайте сіль і цукор. Кристалики повинні повністю розчинитися. Часник порізати дрібненько і натріть їм сало, складіть в підходящу ємність. Залийте остиглим розсолом сало і залиште на добу на кухонному столі. Потім перемістіть сало в холодильник.

Перед подачею відріжте шматок сала, наріжте його тоненькими скибочками або невеликими брусочками. Складіть сало в салатник, додайте нарізану тонкими півкільцями або кільцями цибулину. Збризніть оцтом і посипте перцем чилі і меленим чорним перцем, а також притрусіть рубаною зеленню.

Смачного!

Приготувати смачне і ароматне сало можна по-різному, наприклад, його можна засолити з прянощами, щоб воно набуло пікантний смак і аромат. Обов'язково запишіть собі рецепт засолювання сала зі спеціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ