Засолене з прянощами сало із задоволенням їдять у багатьох країнах світу. Продукт цей смачний, корисний, забезпечує почуття ситості надовго. Його можна подавати як окрему закуску, а можна зробити з ним бутерброди. Головне, правильно замаринувати.
Мариноване сало: рецепт
Інгредієнти:
- 500 г свіжого м'якого сала
- 0,5 склянки солі
- 0,5 склянки цукру
- 1 л води
- 0,5 ч. л. чорного перцю горошком
- 1 лaвpoвий ліcт
- 3 зубчики чecнoка
- 1 цибулина
- 2 ч. л. оцту
- 1 щіпка меленого перцю чилі
- 2 щіпки чорного меленого перцю
- 0,25 пучка свіжої зелені кропу
Спосіб приготування:
Перед подачею відріжте шматок сала, наріжте його тоненькими скибочками або невеликими брусочками. Складіть сало в салатник, додайте нарізану тонкими півкільцями або кільцями цибулину. Збризніть оцтом і посипте перцем чилі і меленим чорним перцем, а також притрусіть рубаною зеленню.
Смачного!
Приготувати смачне і ароматне сало можна по-різному, наприклад, його можна засолити з прянощами, щоб воно набуло пікантний смак і аромат. Обов'язково запишіть собі рецепт засолювання сала зі спеціями.