Вологий шоколадний бісквіт – один із улюблених з дитинства десертів. Спробуйте урізноманітнити меню випічкою на окропі, яка готується швидко і просто.
Щоб приготувати смачний шоколадний бісквіт, вам знадобляться:
• 400 г борошна;
• 2 яйця;
• 300 г цукру;
• 200 мл молока;
• 200 мл олії;
• 5 ст. л какао;
• 1,5 ч л розпушувача;
• 1,5 ч. л. соди;
• пакування ванільного цукру;
• 200 мл окропу.
У мисці потрібно з'єднати яйця та цукор, після чого збити їх міксером. Додайте молоко, потім олію і продовжуйте збивати. Змішайте просіяне борошно з какао, розпушувачем, ванільним цукром і содою.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Тепер змішайте сухі інгредієнти з рідкими і перемішайте. Влийте окроп і доведіть до однорідності за допомогою лопатки.
Розігрійте духовку до 180 градусів і застеліть деко пергаментним папером. Перелийте тісто, розрівняйте та відправте в духовку. Шоколадний бісквіт випікається близько 20 хвилин.
Остиглий бісквіт потрібно загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 8-12 годин.
Із заготівлі можна приготувати торт – потрібно лише підібрати крем. Десерт дуже смачний з ягодами і сметаною. Приємного чаювання!
Нагадаємо, як швидко приготувати смачний торт із трьох інгредієнтів.