Today.ua

Шоколадний бісквіт на окропі: простий та швидкий рецепт улюбленого десерту

Вологий шоколадний бісквіт – один із улюблених з дитинства десертів. Спробуйте урізноманітнити меню випічкою на окропі, яка готується швидко і просто.

Щоб приготувати смачний шоколадний бісквіт, вам знадобляться:

• 400 г борошна;
• 2 яйця;
• 300 г цукру;
• 200 мл молока;
• 200 мл олії;
• 5 ст. л какао;
• 1,5 ч л розпушувача;
• 1,5 ч. л. соди;
• пакування ванільного цукру;
• 200 мл окропу.

У мисці потрібно з'єднати яйця та цукор, після чого збити їх міксером. Додайте молоко, потім олію і продовжуйте збивати. Змішайте просіяне борошно з какао, розпушувачем, ванільним цукром і содою.

Тепер змішайте сухі інгредієнти з рідкими і перемішайте. Влийте окроп і доведіть до однорідності за допомогою лопатки.

Розігрійте духовку до 180 градусів і застеліть деко пергаментним папером. Перелийте тісто, розрівняйте та відправте в духовку. Шоколадний бісквіт випікається близько 20 хвилин.

Остиглий бісквіт потрібно загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 8-12 годин.

Із заготівлі можна приготувати торт – потрібно лише підібрати крем. Десерт дуже смачний з ягодами і сметаною. Приємного чаювання!

Нагадаємо, як швидко приготувати смачний торт із трьох інгредієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ