Штрудель з яблуками та корицею готується настільки швидко, що можна відразу вмикати духовку розігріватися. Випічка виходить ніжною, хрумкою та дуже соковитою – ідеальний сніданок за лічені хвилини.
Штрудель у традиційному варіанті потрібно робити з прісного тонкого саморобного тіста. Начинка може бути різною: сир, мак, полуниця, вишня, груші, горіхи, а також картопля, гриби, м'ясо, риба чи капуста. Пропонуємо приготувати штрудель з яблуками та корицею – найпопулярніший пиріг на сніданок.
Щоб приготувати частування за найшвидшим рецептом, потрібно виключити метушню з тістом. Кухарі пропонують використовувати лаваш. Його потрібно змастити з двох сторін сумішшю з молока, яйця та ванільного цукру.
Інгредієнти:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- тонкий лаваш;
- 2 яйця;
- 2-3 яблука;
- 100 г цукру;
- 2 ст. л. цукрової пудри;
- пакетик ванільного цукру;
- 0,5 ч. л. кориці;
- 5 ст. л. молока.
Яблука потрібно добре промити та очистити від шкірки. Наріжте їх на невеликі слайси, посипте цукром та корицею. Яйце потрібно збити з молоком та ванільним цукром.
Змастіть одну сторону лавашу, викладіть начинку і скрутіть штрудель. Зверху його також потрібно змастити яєчно-молочною сумішшю.
Застеліть лист пекарським папером. Пергамент не треба змащувати олією. Викладіть штрудель з яблуками та корицею та відправте в духовку.
Випічка буде готова за 20 хвилин. При подачі присипте пиріг цукровою пудрою. Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати шарлотку з яблуками "Антонівський міст" за оригінальним військовим рецептом кулінара Євгена Клопотенка.