Штрудель з яблуками та корицею за найшвидшим рецептом: дивовижно смачний сніданок

Автор: Леся Ловіцька

Штрудель з яблуками та корицею готується настільки швидко, що можна відразу вмикати духовку розігріватися. Випічка виходить ніжною, хрумкою та дуже соковитою – ідеальний сніданок за лічені хвилини.

Штрудель з яблуками та корицею за найшвидшим рецептом: дивовижно смачний сніданок - today.ua

Штрудель у традиційному варіанті потрібно робити з прісного тонкого саморобного тіста. Начинка може бути різною: сир, мак, полуниця, вишня, груші, горіхи, а також картопля, гриби, м'ясо, риба чи капуста. Пропонуємо приготувати штрудель з яблуками та корицею – найпопулярніший пиріг на сніданок.

Щоб приготувати частування за найшвидшим рецептом, потрібно виключити метушню з тістом. Кухарі пропонують використовувати лаваш. Його потрібно змастити з двох сторін сумішшю з молока, яйця та ванільного цукру.

Інгредієнти:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  • тонкий лаваш;
  • 2 яйця;
  • 2-3 яблука;
  • 100 г цукру;
  • 2 ст. л. цукрової пудри;
  • пакетик ванільного цукру;
  • 0,5 ч. л. кориці;
  • 5 ст. л. молока.

Яблука потрібно добре промити та очистити від шкірки. Наріжте їх на невеликі слайси, посипте цукром та корицею. Яйце потрібно збити з молоком та ванільним цукром.

Змастіть одну сторону лавашу, викладіть начинку і скрутіть штрудель. Зверху його також потрібно змастити яєчно-молочною сумішшю.

Штрудель з яблуками та корицею за найшвидшим рецептом: дивовижно смачний сніданок Застеліть лист пекарським папером. Пергамент не треба змащувати олією. Викладіть штрудель з яблуками та корицею та відправте в духовку.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Випічка буде готова за 20 хвилин. При подачі присипте пиріг цукровою пудрою. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати шарлотку з яблуками "Антонівський міст" за оригінальним військовим рецептом кулінара Євгена Клопотенка.

Головне