Ідеальне картопляне пюре має бути в міру щільним – не надто густим, але й рідким. Якщо ваша страва вийшла за консистенцією рідкою, є простий спосіб врятувати гарнір. Ситуацію виправить один секретний інгредієнт.
Ніжне картопляне пюре на обід – ідеальне доповнення до салатів та м'ясних виробів. М'яке, ніжне та повітряне – таким його роблять досвідчені кухарі. Занадто рідке пюре виглядає неапетитно, та й смак далекий від еталонного.
Якщо картопляне пюре вийшло занадто густим, потрібно додати трохи гарячого молока або шматочок вершкового масла. А якщо воно надмірно рідке, потрібно ввести крохмаль. Однак його не можна відправляти до картоплі у чистому вигляді. Розбавляти водою і вливати в пюре - теж програшний варіант.
Візьміть одну або дві столові ложки крохмалю і невелику ємність. Розведіть порошок у гарячому бульйоні чи молоці. Також можна використовувати підігрітий кефір або сметану.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Додатковий інгредієнт швидко зробить пюре таким, як воно має бути - однорідним, ніжним і дуже смачним.
Нагадаємо про головні секрети приготування ідеального картопляного пюре.