Вершкова курочка по-тосканськи на сковороді - швидкий та смачний рецепт страви на вечерю

Автор: Анастасия Березовская

Вечеря має бути легкою, щоб підготувати організм до сну. Найкраще вибирати нежирне біле м'ясо, наприклад, курку чи індичку, щоб вона успішно встигла засвоїтися. Пропонуємо вам побалувати себе і своїх рідних найсмачнішою вершковою курочкою по-тосканськи.

Вершкова курочка по-тосканськи на сковороді - швидкий та смачний рецепт страви на вечерю - today.ua

Вершкова курочка по-тосканськи на сковороді – рецепт

Складові:

  • Куряче філе
  • Нежирні вершки
  • Помідори чері
  • Гриби
  • Цибуля
  • Часник
  • Шпинат
  • Лимон
  • Пармезан
  • Оливкова олія
  • Паприка, орегано, сухий часник, сіль, перець на смак

Спосіб приготування:

Вершкова курочка по-тосканськи на сковороді - швидкий та смачний рецепт страви на вечерю

  1. Маринуємо курочку в оливковій олії паприці, орегано, сухому часнику, присипаємо сіллю та перцем.
  2. На сковороді розігріваємо трохи олії, обсмажуємо з двох боків курку до золотої скоринки. Перекладаємо її на тарілку.
  3. У сковороду вичавлюємо половинку лимона, висипаємо дрібно нарізану цибулю та часник і обсмажуємо до золотистого кольору.
  4. Додаємо гриби та шпинат, і готуємо до напівготовності.
  5. Додаємо розрізані навпіл помідори чері, заливаємо вершками, присипаємо пармезаном, тушкуємо до готовності грибів.
  6. Додаємо в сковороду курочку і готуємо під кришкою ще кілька хвилин.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Naturally Sarah ? (@naturally_sarah_96)

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готово! Смачного!

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Нагадаємо, раніше кулінари розповіли, як правильно варити нут, щоб не вирував кишківник. Пропонуємо вам приготувати рецепт смачного томатного супу на обід.

Головне