Вечеря має бути легкою, щоб підготувати організм до сну. Найкраще вибирати нежирне біле м'ясо, наприклад, курку чи індичку, щоб вона успішно встигла засвоїтися. Пропонуємо вам побалувати себе і своїх рідних найсмачнішою вершковою курочкою по-тосканськи.
Вершкова курочка по-тосканськи на сковороді – рецепт
Складові:
- Куряче філе
- Нежирні вершки
- Помідори чері
- Гриби
- Цибуля
- Часник
- Шпинат
- Лимон
- Пармезан
- Оливкова олія
- Паприка, орегано, сухий часник, сіль, перець на смак
Спосіб приготування:
- Маринуємо курочку в оливковій олії паприці, орегано, сухому часнику, присипаємо сіллю та перцем.
- На сковороді розігріваємо трохи олії, обсмажуємо з двох боків курку до золотої скоринки. Перекладаємо її на тарілку.
- У сковороду вичавлюємо половинку лимона, висипаємо дрібно нарізану цибулю та часник і обсмажуємо до золотистого кольору.
- Додаємо гриби та шпинат, і готуємо до напівготовності.
- Додаємо розрізані навпіл помідори чері, заливаємо вершками, присипаємо пармезаном, тушкуємо до готовності грибів.
- Додаємо в сковороду курочку і готуємо під кришкою ще кілька хвилин.
Подивитися цю публікацію в Instagram
Готово! Смачного!
Нагадаємо, раніше кулінари розповіли, як правильно варити нут, щоб не вирував кишківник. Пропонуємо вам приготувати рецепт смачного томатного супу на обід.