Today.ua

Вершкова курочка по-тосканськи на сковороді - швидкий та смачний рецепт страви на вечерю

Вечеря має бути легкою, щоб підготувати організм до сну. Найкраще вибирати нежирне біле м'ясо, наприклад, курку чи індичку, щоб вона успішно встигла засвоїтися. Пропонуємо вам побалувати себе і своїх рідних найсмачнішою вершковою курочкою по-тосканськи.

Вершкова курочка по-тосканськи на сковороді – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Маринуємо курочку в оливковій олії паприці, орегано, сухому часнику, присипаємо сіллю та перцем.
  2. На сковороді розігріваємо трохи олії, обсмажуємо з двох боків курку до золотої скоринки. Перекладаємо її на тарілку.
  3. У сковороду вичавлюємо половинку лимона, висипаємо дрібно нарізану цибулю та часник і обсмажуємо до золотистого кольору.
  4. Додаємо гриби та шпинат, і готуємо до напівготовності.
  5. Додаємо розрізані навпіл помідори чері, заливаємо вершками, присипаємо пармезаном, тушкуємо до готовності грибів.
  6. Додаємо в сковороду курочку і готуємо під кришкою ще кілька хвилин.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Naturally Sarah ? (@naturally_sarah_96)

Готово! Смачного!

Нагадаємо, раніше кулінари розповіли, як правильно варити нут, щоб не вирував кишківник. Пропонуємо вам приготувати рецепт смачного томатного супу на обід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ