Today.ua

Худять і подовжують ноги: названі ідеальні літні штани 2022 року

Штани, що ідеально сидять по фігурі, - мастхев літнього гардеробу. Не кожна з нас може похвалитися ідеальною фігурою або довгими стрункими ногами, плоским животом і вузькою талією. Однак існують штани, здатні задовольнити вимоги абсолютно будь-якої представниці прекрасної статі з різними "вадами" фігури.

На своєму прикладі це довела американська актриса Дженніфер Лоуренс. Зірка фільму "Збірка промінців надії" стала мамою п'ять місяців тому, але все ще не повернулася до колишньої форми, та й не поспішає, насолоджуючись заміжжям та материнством.

Днями зірка потрапила в об'єктиви папараці на прогулянці Нью-Йорком. Для ланчу з чоловіком Лоуренс одягла білосніжну футболку та бежеві широкі штани повної довжини із завищеною лінією талії та поясом, завершивши образ сандалями та невеликою сумочкою у тон. Також вона одягла трендові прикраси та стильні сонцезахисні окуляри. Ця модель штанів підійде абсолютно для будь-якої фігури. Завдяки високій посадці та повній довжині вони візуально подовжують ноги і роблять їх стрункішими. Якщо у вас є невеликий животик, то футболку можна залишити не заправленою, прибравши її в штани тільки збоку, щоб позначити талію, або надіти зверху сорочку. Дівчата невисокого зросту можуть доповнити широкі штани трендовими масивними сандалями, босоніжками на танкетці або підборах, кедам на високій підошві, щоб здаватися трохи вищими і ще більше візуально подовжити ноги. Якщо у дівчини пишні стегна, але вузька талія, тоді штани краще одягнути з облягаючим верхом - майкою в рубчик або топом, а зверху накинути піджак або сорочку. Нагадаємо, названо найстильніші літні сандалії, які ніколи не вийдуть із моди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ