Today.ua

ТОП-3 зачіски, які давно вийшли з моди: “Причешіть це негайно!“

Навіть найактуальніший, стильний і модний наряд може зіпсувати жахлива зачіска. Старомодні укладання створюють враження, що дівчина з'явилася з минулого століття. Якщо не хочете виглядати, як ровесниця своєї бабусі, тоді відмовтеся від трьох зачісок, про які йтиметься нижче.

1. Укладання «гофре»

Сховай подалі насадки для укладання гофре. Цей «шифер», хоч і надає об'єму волоссю, вийшов з моди років тридцять тому. До того ж, він сильно псує волосся. Зараз в моді природність і легкість.

2. Укладання «мальвінка»

Зібраний в пучок верхній шар волосся і розвіваються інші пасма - вибір школярок часів минулого століття. У свій час подібну укладання урізноманітнили всілякими косичками, локонами, аксесуарами. Але навіть такий модернізований варіант «мальвінка» безнадійно покинув модні подіуми і, на жаль, більше не актуальний.

3. Кудряшки Барбі

Сучасна мода на увазі природність волосся, якщо ваше відображення в дзеркалі сигналізує, що ви на створення зачіски витратили багато часу, то це вже ознака відставання від трендів часу. Гладкі ідеальні локони потрібно трошки розтріпати і скошлатити, тепер все в повному порядку ...

Дізнайся, які зачіски на вершині популярності в 2020 році. Модний образ і стильна укладка - це дуже просто!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ