Today.ua

ТОП-3 жіночі зачіски, які дуже подобаються чоловікам

Хочете подобатися чоловікам і крутити їм голови? Тоді приміряйте одну з цих стрижок. Фахівці кажуть, що дамочки з такими зачісками завжди магнітом вабили і продовжують вабити до себе представників сильної половини людства.

1. Доглянуте довге волосся. Якщо у вас довге волосся, то знайте, що воно завжди повинне бути рівно підстрижене, вимите, ніяких злиплих пасом або посічених кінчиків. Розпущене волосся повинне бути на дотик м'яким і шовковистим. Побачивши таке диво, чоловік тут же починає підсвідомо хотіти до нього доторкнутися. Якщо хочете надати форму своїм довгим локонам, то можете зробити драбинку, але вона повинна починатися на рівні плечей, а не на рівні обличчя. 2. Волосся середньої довжини. У довгого волосся є один мінус, воно заважає жінці відчувати себе в будь-якій ситуації розкутою і впевненою. Якщо повсякденне життя вимагає активності і руху, то таким дівчатам, щоб завжди виглядати розкішно, варто підстригти волосся до рівня середньої довжини. Акуратна стрижка, чисті пасма, тонкий аромат шампуню змусять всіх хлопців дивитися вам услід.

3. Каре або боб-каре. Якщо з волоссям впоратися не виходить, якщо воно відрізняється сухістю і ламкістю, то краще за все зробити стрижку коротше. Трохи подовжене каре або боб-каре - ідеальний варіант. Головна мета тут - разом з довжиною прибрати нездорові і непривабливі частини шевелюри. Робити укладання цих стрижок зовсім не складно, зате результат завжди чудовий.

Візьміть на замітку три модні зачіски, які будь-яка жінка може зробити за п'ять хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ