Today.ua

Топ-3 знаки Зодіаку, які миттєво розпізнають брехню

Зірки наділили деяких людей вродженим умінням розпізнавати брехню, стверджують астрологи. Дізнайтеся, які знаки Зодіаку не піддаються обману і за версту відчувають брехуна.

Водолій

(Січень 21 - Лютий 19)

Якщо хочете когось обхитрити або ввести в оману, то для початку переконайтеся, що він не Водолій. З представниками цього знака Зодіаку брехунам краще взагалі не зв'язуватися. У Водолія настільки потужна і бездоганно правдива інтуїція, що будь-який навіть самий тонкий і витончений обман вони розпізнають швидко і безпомилково.

Діва

(Серпень 24 - Вересень 23) У людей, народжених під знаком Діви, вся інформація і отриманий життєвий досвід у них розкладені по поличках в постійному доступі. З цієї причини, представника цього знака Зодіаку дуже складно обдурити, він вміло користується знаннями і досвідом, щоб розпізнати навіть натяк на обман.

Козеріг

(Грудень 22 - Січень 20)

Не можна сказати, що Козеріг володіє дуже вже проникливої інтуїцією, але його аналітичний склад розуму це компенсує з лишком. Представник цього знаку Зодіаку в частки секунди «просканує» людини, його поведінка, манеру триматися і порівняє з тим, що він говорить. За підсумками цього аналізу Козеріг зробить безпомилковий вибір: вірити чи ні.

Дізнайтеся також, на які знаки Зодіаку абсолютно не діє магія і любовні привороти? Астрологи розповіли, чому від деяких людей будь-який негатив і спроби маніпулювати відскакують, як горох від стіни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ