Today.ua

Торт “Мурашник“: найшвидший рецепт десерту – приготується за 10 хвилин

Вважають, що торти потрібно готувати довго і з величезною кількістю інгредієнтів. Однак багато господинь навчилися спрощувати собі справи на кухні. Спробуйте приготувати торт "Мурашник" - всього за 10 хвилин.

Простим рецептом смачного частування поділилася відомий фуд-блогер Ольга Матвій. За її словами, торт "Мурашник" буде не менш вдалим, ніж у традиційному варіанті, знайомому нам з дитинства. Ось тільки вдасться заощадити час.

Вам знадобляться найдоступніші інгредієнти:

Подрібніть печиво в крихту і збийте згущене молоко. Коли воно стане менш в'язким, додайте сметану і продовжуйте збивати суміш міксером. Тепер потрібно ввести у крем вершкове масло. Воно має бути розм'якшеним, щоб швидше досягти однорідного стану.

Збивайте крем на великій швидкості, а потім додайте подрібнені горіхи (будь-які - за своїм смаком) і перемішайте.

Подрібнене печиво потрібно з'єднати з кремом і викласти в пласку тарілку. У вас має вийти гірка, що нагадує мурашник. Натріть шоколад на тертці та посипте торт. Готово!

Процес приготування займе трохи більше 10 хвилин. Однак потрібно, щоб "Мурашник" охолов та як слід застиг. Для цього поставте торт на годину в холодильник.

Раніше повідомлялося, як приготувати торт нашвидкуруч - всього з трьох інгредієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ