Today.ua

Трендова стрижка бритвою: кому не можна робити наймоднішу зачіску 2022

Стрижка бритвою визнана однією з найтрендовіших технік у 2022 році. Однією з перших її спробувала епатажна Майлі Сайрус, яка схоплює тренди на льоту.

Що таке стрижка бритвою?

Стрижка бритвою – це дуже складна техніка, яку використовує не кожен стиліст. Вся її суть у тому, що замість ножиць використовується бритва. В основному сама стрижка залежить від бажання - бритвою можуть просто підрівняти кінці, створивши рваний зухвалий зріз, або ж за допомогою бритви підстригти трендовий шегі або малет. Зазвичай стрижку бритвою обирають дівчата, які хочуть додати натуральної недбалості своїй зачісці, а також ті, кому набридло укладати волосся. Ця техніка дозволяє лише помити голову, скористатися бальзамом або кондиціонером, підсушити волосся рушником, нанести на кінці масло для волосся і висушити його феном або залишити висихати самостійно.

Кому не можна робити стрижку бритвою?

Від стрижки бритвою варто відмовитися дівчатам із кучерявим волоссям, тому що для них існують інші спеціальні техніки. Також від такого способу найкраще відмовитися дівчатам з ламким і сухим волоссям, інакше стрижка бритвою може лише спровокувати ламкість волосків. Нагадаємо, стилісти назвали 4 стильні стрижки подовженого каре, які підкреслять красу своєї власниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ