Today.ua

Трендові фарбування волосся: чотири наймодніші кольори осені 2022

Літо невблаганно добігає кінця – і на зміну йому прийде осінь з новими тенденціями. Стилісти назвали наймодніші фарбування волосся наступного сезону. Набільш актуальних виявилося чотири.

Рожевий

Новий трендовий колір осені 2022 – рожевий. Такий відтінок підійде, як блондинкам, так і брюнеткам. Світловолосі дівчата можуть поекспериментувати з тонами, а темноволосі – з окремими пасмами, які можна зробити неоново яскравими. Спробуйте поекспериментувати з акцентами в зачісці біля обличчя.

Рудий блонд

Теплі відтінки блонду не втрачають актуальності вже кілька сезонів поспіль. Восени помаранчеві кольори ототожнюють опале листя і виглядають більш виграшно. Оптимальний варіант – рудий блонд. Який також називають "мармеладним". Таке фарбування освіжає обличчя та візуально додає пасмам об'єму та легкості.

Карамельний

Карамельні відтінки локонів популярні цілий рік, але восени вони особливо затребувані. Модниці знають, що такий колір робить образ дорожчим. Майстри отримують запити зробити фарбування в техніці балаяж, при якому волосся виходить з легкими переливами тону - блискучим і красивим.

Вишневий

Вишневий відтінок волосся є новою інтерпретацією звичного червоного кольору, який втратив актуальність. Спробуйте пофарбувати частини волосся у різні відтінки – від більш до менш інтенсивного. Насичений колір допоможе додати ефектності темним пасмам і зробить зачіску більш жіночною та цікавою.

Раніше стилісти назвали універсальну літню зачіску на довге волосся - вона підійде практично кожній жінці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ