Today.ua

Трендовий манікюр осені: які нігті будуть на піку моди у новому сезоні

Трендовий манікюр нового сезону враховує останні тенденції у світі моди. Стало відомо, який дизайн нігтів буде на піку популярності цієї осені. Останній писк у світі моди – прозорий френч, який ще називають французьким склом.

Про манікюр розповіла призерка міжнародного конкурсу Кармен Мірелла. Вона наголосила, що такий дизайн особливо актуальний, оскільки виглядає жіночним, елегантним та неймовірно ефектним.

Такий манікюр названий універсальним – його можна зробити на нігтях будь-якої довжини. Дизайн підійде як для свята, так і кожного дня. Він стає номером 1 у списку запитів українських жінок.

Майстер нігтьового сервісу уточнила, з якими базовими кольорами можна поєднувати трендовий манікюр.

"Прозора облямівка красиво виглядає в тандемі з будь-яким кольором, тому цей дизайн універсальний. Ви можете підібрати свій варіант під будь-яке вбрання. Але, звичайно, найуніверсальніше поєднання з нюдом. Він виглядає найприроднішим", - зазначила стиліст.

Мірелла наголосила, що доповнювати манікюр потрібно мінімально. Красиво, вишукано і ошатно він виглядатиме з дрібними сяючими камінчиками.

Нейл-експерт уточнила, що потрібне залишається матове покриття. Не втрачають актуальності та пастельні тони. Дизайн – максимально лаконічний, оскільки перевантаженість деталями є ознакою поганого смаку.

"Ну, а найголовніше – руки завжди мають бути доглянутими, а манікюр має бути виконаний бездоганно", - підсумувала майстер.

А в серпні поки що залишається в тренді інший манікюр – такі нігті нещодавно показала американська поп-зірка Дженніфер Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ