Today.ua

Трендовий осінній манікюр: який дизайн нігтів опинився на піку популярності у вересні

В осінньому манікюрі з'явився новий і досить оригінальний тренд – дизайн, що нагадує блискучі кристали. Це так званий бульбашковий манікюр. Він передбачає нанесення цілісних наливних крапель, виконаних у техніці 3D.

Нейл-майстер Chanel Бетін Голдштейн популяризує трендовий манікюр у себе на сторінці в соцмережі Instagram. Такий дизайн виглядає святково та незвично. Здається, що на нігтях сяють справжні дорогоцінні камені. Він сподобається навіть тим жінкам, які люблять мінімалізм і не дуже шанують об'ємні конструкції на нігтях.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Стиліст наочно продемонструвала, як зробити такий манікюр. Вона покриває всі нігті прозорою базою, після чого за допомогою металевої палички та золотистого гель-лаку ставить краплі, нашаровуючи маленькі кульки із прозорого гелю.

Процес буквально заворожує. Відео б'юті-експерта можна дивитися щоразу, милуючись її професіоналізмом і результатом, який вдається отримати.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Об'ємний манікюр підійде творчим натурам та модницям, які прагнуть самовираження. Популярністю користується дизайн із перлинами, а також з імітацією крапель рідкого металу.

Максимально ефектний манікюр вересня – з дизайном у вигляді желейних ведмедиків та мікросхемами. Однак його наважаться зробити тільки найсміливіші красуні, які не скуті вимогами дотримуватися дрес-коду.

Нагадаємо, що цього року є два головні тренди в манікюрі – максимально стриманий та екстравагантний. Нейл-арт у 3D стилі має величезний попит серед клієнтів.

Раніше повідомлялося про найпопулярніші дизайни в манікюрі цієї осені – їх три.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ