Вечеря нашвидкуруч - теплий салат із куркою та сезонними овочами

Автор: Анастасия Березовская

Вечеря повинна складатися з легких продуктів, які можна встигнути перетравити до  сну. Тоді організму не потрібно буде витрачати час на травлення їжі, і сон буде міцним і якісним.

Вечеря нашвидкуруч - теплий салат із куркою та сезонними овочами - today.ua

Прекрасним варіантом для вечірньої страви буде теплий м'ясний салат – найкраще з курки чи індички.

Теплий салат з куркою та сезонними овочами – рецепт

Складові:

Вечеря нашвидкуруч - теплий салат із куркою та сезонними овочами

  • 200 г курячого філе
  • 3-4 помідори
  • 1-2 огірки
  • Листя салату та улюблена зелень
  • 60 г твердого сиру
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 2 ст. л. меду
  • 2 ст. л. соку лимона
  • Сіль
  • Очищене насіння
  • Улюблені приправи

Спосіб приготування:

Вечеря нашвидкуруч - теплий салат із куркою та сезонними овочами

Популярні зараз

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Пентагон розкрив номенклатуру першого пакету військової допомоги Україні: чи дадуть ATACMS

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Куряче філе промити під проточною водою і висушити паперовими рушниками. М'ясо можна запекти в духовці, обсмажити на сковороді або обсмажити на грилі.
  2. Нарізаємо м'ясо за бажанням і перекладаємо в миску для салату.
  3. Салат і зелень ретельно вимиваємо та обсушуємо – нарізаємо за бажанням і додаємо до м'яса.
  4. Помідори нарізаємо дольками, огірки - півкільцями і додаємо в салат.
  5. В окремій ємності змішуємо мед (якщо він зацукрився, його потрібно розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі і остудити), видавлюємо сік лимона, солимо, перчимо, додаємо улюблені приправи і перемішуємо.
  6. Поливаємо салат заправкою.
  7. Сир нарізаємо слайсами та прикрашаємо їм салат. Зверху також додаємо насіння.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також скуштувати дорадо, запечену з овочами – смачна страва за 30 хвилин.