Today.ua

Смачніше “Наполеона“: як приготувати німецький торт “Молочна дівчинка“

Торт "Молочна дівчинка" – один із найпопулярніших у світі. Він смачніший за "Наполеон" і готується набагато простіше, ніж "Медовик". Пропонуємо простий рецепт німецького частування, яке порадує ваших близьких на сніданок або у свято.

Багато господарок печуть десерти самостійно, а не задовольняються магазинними. Торт "Молочна дівчинка" має ще одну назву - "Торт для закоханих". Він гарний та дуже смачний.

Своїм рецептом поділилася відомий кулінар Оksana_foodblogger. Потрібно приготувати коржі та крем.

Коржі:

Крем:

Коржі для торта "Молочна дівчинка" готуються так: потрібно збити яйця разом із згущеним молоком. Потім додайте борошно і розпушувач, перебийте в однорідну масу віночком.

Застеліть лист пекарським папером і влийте половину тіста, яке потрібно рівномірно розподілити. Випікайте корж близько 7 хвилин при температурі 180 градусів. Видаліть пергамент, обріжте нерівні краї та розділіть корж на дві частини.

Тепер настав час для крему. Сир потрібно з'єднати з цукровою пудрою та вершками до загущування. Промажте один корж товстим шаром крему, укладіть другий корж і щедро намажте верхом і боки десерту, що залишився кремом.

Прикрасьте готовий торт лохиною або іншими ягодами та м'ятою на свій смак. Відправте страву в холодильник для просочення. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати смачний торт на швидку руку – вам знадобляться лише три інгредієнти та півгодини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ