Today.ua

Все перемішати і в духовку – рецепт найшвидшого та найпростішого омлету по-італійськи

Дуже часто ми відмовляємося від складних рецептів з кількома етапами приготування – нарізкою, обсмажуванням, варінням тощо. А тому іноді так хочеться просто змішати всі інгредієнти відправити в духовку та займатися своїми справами, доки не приготується страва – і такий є.

Омлет по-італійськи або фритата не тільки смачна, а й корисна страва на сніданок для всієї родини. Це рецепт без будь-яких складнощів - просто потрібно нарізати всі інгредієнти, змішати і відправити в духовку, а згодом насолоджуватися чудовою стравою.

Омлет із кабачками та сиром у духовці – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Дуже тонкими пластинками нарізаємо кабачки - можна за допомогою ножа або спеціальної овочерізки, або тонкими кружальцями.
  2. Яйця змішуємо зі сметаною, сіллю, перцем та часником – добре перебиваємо.
  3. Форму для запікання змащуємо олією. На дно викладаємо кабачки, змащуємо яйцями і присипаємо сиром, потім знову шар кабачків, яєць та сиру – і так, доки не закінчаться інгредієнти – останній шар має бути із сиром.
  4. Форму відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати соковиті домашні чебуреки з бездріжджового тіста. Як посмажити без зайвої олії?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ