Today.ua

Завжди молоді та гарні: астрологи назвали топ-4 “нестаріючих“ жінок за знаком Зодіаку

Усі жінки хочуть якомога довше залишатися молодими та красивими. Астрологи заявили, що це під силу представницям чотирьох знаків Зодіаку. Вони майстерно приховують ознаки старіння та виглядають привабливо навіть у зрілому віці.

Рідкісна жінка спокійно ставиться до сивини та зморшок. Найкраще замаскувати їх виходить у тих, хто народився під знаками Лева, Овна, Стрільця та Тельця. Такі жінки завжди здаються молодшими за вік, зазначений у паспорті.

Леви

Леви так сильно люблять себе, що підносять зовнішність і ретельно за нею стежать. Ці красуні готові витрачати нечувані суми, щоб відображення в дзеркалі тішило якомога довше.

Овни

Овни мають сильну жіночу енергію і також всі сили кидають на гонитву за молодістю. Зірки сприяють їм – такі леді навіть у похилому віці виглядають ефектно та стильно. Вони вміють зачаровувати одним поглядом.

Тельці

Тільці особливо бояться всього, що пов'язане зі старінням. Серед них багато жінок, які у пенсійному віці одягають молодіжні речі, бажаючи здаватися юними та веселими. Їм не дуже важлива думка оточуючих – головне, що мети досягнуто – вони візуально "прибирають" роки.

Стрільці

Стрільці хочуть залишатися молодим зовні та внутрішньо. Вони не старіють душею, відвідують тусовки, займаються спортом та роблять уколи краси. Всі зусилля – заради того, щоб інші люди бачили в них красивих та молодих дівчат якнайдовше.

Раніше астрологи назвали найпримхливіших жінок за знаком Зодіаку – їх троє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ