Смачно, ситно, а головне недорого – ідеальний літній салат на обід чи вечерю із сезонних продуктів. Він прекрасний сам собою завдяки спеціальному способу приготування баклажанів, а тому ніяка заправка не знадобиться.
Салат з баклажанів та бринзи без заправки – рецепт
Складові:
- Половина болгарського перцю
- 2 великі помідори
- Баклажан
- 150 г бринзи
- Кунжут
- 2 зубчики часнику
- Сіль на смак
Спосіб приготування:
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
- Добре вимиті баклажани нарізаємо невеликими шматочками.
- На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо баклажани. Після приготування забираємо їх зі сковороди.
- У ту ж олію, де смажилися баклажани, насипаємо трохи кунжуту і готуємо на маленькому вогні, щоб олія просочилася насінням.
- Забираємо кунжут зі сковороди і повертаємо туди баклажани. Ставимо на маленький вогонь і готуємо пару хвилин.
- Помідори нарізаємо великими шматочками, перець півкільцями, а бринзу - невеликими кубиками.
- Часник видавлюємо через прес.
- Баклажани перекладаємо в миску для салату, додаємо туди інші овочі та часник. Солимо, перчимо і перемішуємо.
- Зверху можна прикрасити кунжутом.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також скуштувати кабачки по-сербськи. Досвідчені кулінари розповіли, як приготувати ситну страву на обід із доступних інгредієнтів.
Популярні зараз
Вікторія Бекхем вперше за 27 років вбралася на Хелловін: фото зірки
Новий “Холостяк“ стартує на ТБ: коли вийде на екрани перший випуск 13-го сезону
У значної частини українців мають намір забрати з пенсій понад 2 тисячі гривень