Today.ua

Сніданок за 10 хвилин на сковороді - кабачкова піца з моцарелою та помідорами без шкоди для фігури

Кабачки можна використовувати в кулінарії абсолютно різними способами. Вони можуть бути не просто підсмажені кружальцями або перетерті на оладки – є ще багато цікавих рецептів. Наприклад, овочева піца "Маргарита", яка робиться на основі популярного літнього овочу з додаванням помідорів та моцарелли. Така піца зовсім не зашкодить фігурі.

Піца з кабачків з моцарелою та помідорами

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Вимитий кабачок натираємо на великій тертці, солимо і залишаємо овоч пустити сік.
  2. Коли кабачок віддав рідину, вбиваємо до нього яйце і солимо до смаку. Додаємо одну або дві столові ложки борошна в залежності від того, як багато рідини виділив кабачок, і добре перемішуємо.
  3. На розігріту сковороду виливаємо тісто з кабачків і розрівнюємо ложкою або лопаткою. Готуємо під кришкою протягом 4-5 хвилин до рум'яної скоринки.
  4. Кружечками нарізаємо помідори та моцарелу.
  5. Перевертаємо кабачковий млинець, зверху викладаємо помідори та моцарелу. Солимо на смак і присипаємо сухими травами.
  6. Накриваємо кришкою та готуємо ще 3-5 хвилин.
  7. Подаємо зі свіжим листям базиліка.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також приготувати салат з макаронів з тунцем та овочами - ситна страва для всієї родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ